Skip to content

Ferrari

Ferrari S.p.A on italialainen urheiluautojen valmistaja ja yhtiö on perustettu jo vuonna 1939. Fiat on Ferrarin pääomistaja ja Ferrarin kilpailutoiminnasta vastaa Scuderia Ferrari. Juridisesti Ferrari on hollantilainen yhtiö, mutta sen pääkonttori sijaitsee Maranellossa, josta kerromme myöhemmin lisää. Ferrari on kaiken kaikkiaan monipuolinen yhtiö, joka tunnetaan loisteliaista ja erittäin kalliista autoistaan samoin kuin menestyksestään kilpa-autoilussa. Ferrarin virtaviivaisesta muotoilusta vastaa pääasiassa italialainen Pinfarina-muotoilutoimisto.

Voidaan väittää, että Enzo Ferrari perusti autotehtaan, jolle ei ole vertaistaan. Ferrarin autoja on kenen tahansa vaikea pistää paremmuusjärjestykseen, mutta meidän mielestämme yksi hienoimmista Ferrarin autoista on legendaarinen Ferrari 125s. Ferrari 250 GTO sen sijaan on yksi maailman kalleimmista autoista ja niitä valmistettiin ainoastaan 39. Uudemmista, kauneimmista malleista on Ferrari Enzo, joka on nimetty yhtiön perustajan mukaan. Huomionarvoisia malleja on toki muitakin.

Ferrarin kehto – Maranello, Italia

Maranello on kaupunki Emilia-Romagnan hallinnollisella alueella, Modenan maakunnassa Keski-Italiassa. Maranello tunnetaan parhaiten juuri Ferrarista ja sen paikkakunnalla sijaitsevasta pääkonttorista. Maranellossa sijaitsevat sekä Ferrarin katuautotehdas että sen kilpailujaoston, Gestione Sportivan, Formula 1 -talli. Tavalliset tallaajat eivät tehtaan tiloihin pääse. Onneksi kaupungissa on myös Ferrari-museo, jossa yrityksen ja sen autojen kehitystä voi ihailla pääsymaksua vastaan. Maranellosta löytyy lisäksi Galleria Ferrari, jonne on ilmainen sisäänpääsy.

Maranello elää Ferrarista ja Ferrarille. Kaupunkilaiset ovat erittäin ylpeitä tulipunaisesta lippulaivastaan, joka tunnetaan ympäri maailmaa. Jos sinulla on onnea (tai hyviä kontakteja), saatat päästä seuraamaan Ferrari-autojen testiajoja, jotka ajetaan Ferrarin yksityisellä kilparadalla “Pista di Fiorano”:lla. Vuonna 1972 valmistunen radan huippunopeudet nousevat 290 km/t ja keskinopeus Fioranolla on 160 km/t. Rata muistuttaa muodoltaan monia Euroopan kilparatoja, mikä sallii Ferrarin testaavaan autojaan mahdollisimman realistisessa kisaympäristössä.

Enzo Ferrari

Enzo Ferrari on mies Ferrari-brändin takana. Hänellä oli vähän autoalan koulutusta, mutta nuoruudessaan Enzo toimi kilpa-ajajana. Enzo aloitti kilpauransa vuonna 1919, aluksi vähäisellä menestyksellä. Hän kilpaili muun muassa Alfa Romeolla, mutta hiljalleen saavutettu menestys poiki julkisuutta ja muun muassa Benito Mussolini ylisti Ferrarin ajotaitoa. 20-luvun loppupuolella hänen kilpa-uransa oli käytännössä ohi, ja Enzo perusti Scuderia Ferrarin kilpatalliksi.

Ferrari perusti nimeään kantavan autotehtaan vuonna 1947 ja 1960-luvulla hän joutui hyväksymään FIAT:in osakkuuden kohtaamistaan talousvaikeuksista johtuen. Vuonna 1969 FIAT omisti yhtiöstä jo puolet ja tämä osuus jatkoi vain kasvamistaan. Ferrarille on myönnetty lukuisia palkintoja, muun muassa Hammarskjöld ja Columbus -palkinnot. Hänelle on niin ikään myönnetty erilaisia arvonimiä, kuten ritari- ja komentaja-arvonimet. Enzo Ferrari kuoli vuonna 1988 Modenassa lähellä Maranelloa.

Ferrarit F1-kilpailuissa

Scuderia Ferrari on F1 -talleista vanhin ja menestynein. Lisäksi se on ainoa talli, joka on ollut jokaisella kaudella mukana. Aiemmin Scuderia Ferrari oli nimitys Alfa Romeon kilpailutallille, jonka johtajana Enzo Ferrari toimi vuosina 1929-1938. Ferrarin menestyksen voidaan kuitenkin katsoa alkaneen vasta 1950-luvulta, jolloin Alberto Ascari hallitsi sarjaa. Myös Juan Manuel Fangio oli voittoisa kuljettaja 1950-luvun alkupuolella ja Ferrari halusi juuri Fangion autonsa rattiin.

Myös 1960-luvun alussa Ferrari oli vahva, kun Cooper ja Brabham hallitsivat F1-sarjaa. Vuonna 1964 mestaruuden jälleen Ferrarilla vei brittiläinen John Surtees. Chris Amonin tullessa Ferrarille vuonna 1967, tallin kurssi kääntyi laskuun. Chris Amonei voittanut yhtään F1-osakilpailua, mutta usein syynä tähän oli usein tekninen vika eikä kuljettajan ajotaito. Sittemmin Ferrarin ratissa on nähty mm. Michael Schumacher, Fernando Alonso ja Kimi Räikkönen.

Ferrarin automalleja

Seuraavaksi tutustumme tarkemmin eri Ferrarin automalleihin. Ferrarin F40-mallia valmistettiin vuosina 1987-1992 ja se oli sen ajan kallein Ferrarin valmistama auto. Monet pitävät autoa viimeisenä aitona Ferrarina, sillä se oli viimeinen malli, jolle Enzo Ferrari antoi hyväksyntänsä ennen kuolemaansa. Auton seuraaja oli Ferrari F50. Suomessa Vesa Keskinen omistaa kyseisen Ferrarin. Tässä autossa on V8-moottori ja sen huippunopeus on 325 km/tunnissa.

·         Ferrari 458 Italia

Ferrari 458 Italia esiteltiin vuonna 2009. Autoa suunnittelemassa on ollut mukana muun muassa Michael Schumacher. Sen muotoilusta vastasi edellisten mallien tapaan italialainen Pininfarina. Myös tässä autossa on V8-moottori. Uutta tässä autossa on pienet ja taipuvat siivet, joilla saadaan lisättyä downforcea ja pienennettyä ilmanvastustusta. Autoa on kehuttu muun muassa erinomaisesta ajodynamiikasta. Tämä johtunee siitä, että sen paino on jaettu suhteessa 42/58.

·         Ferrari Testarossa

Ferrari Testarossa eli suomeksi punainen pää on yksi Ferrarin tunnetuimmista automerkeistä. Testarossa viittaa auton punaisiksi maalattuihin venttiilikansiin. Se oli tuotannossa vuosina 1984 – 1996. Auto on pääosin italialaisen Pininfarinan muotoilema. Testarossa on varsin harvinainen auto, sillä sitä valmistettiin noin 10 000 kappaletta. Sen huippunopeus on 290 km/t. Testarossan moottorissa on 390 hv. Testarossan moottoriratkaisu, joka on 180-asteinen V12, salli matalan painopisteen saavuttamisen.

·         Ferrari LaFerrari

Yksi uusimmista Ferrarin autoista on Ferrari LaFerrari. Kyseessä on Ferrarin ensimmäinen hybridimalli, siinä on myös V12-moottori ja 120 kilowatin sähkömoottori. Auton huippunopeus on peräti 354 km/t. Sitä valmistettiin ainoastaan 500 kappaletta. Se kiihtyy 100 kilometrin tuntivauhtiin alle kolmessa sekunnissa. Autoa mainostetaan ympäristöystävällisenä superautona. Auton kappalehinta on miljoona euroa. Koska kyseessä on harvinaisuus, käytettyjä autoja myydään sitäkin korkeammalla hinnalla, jopa kolme miljoonaa euroa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *